Strategisk Personale Services i Danmark

Kom igang

Strategisk Personale Services

Der er ikke noget mere frustrerende end at modtage genoptagelser af kandidater, der ikke passer til de åbne stillinger, du forsøger at bemandes. Vores firma har et bredt spektrum af rekrutterere og partnere, der specialiserer sig i strategisk bemanding i branchen.

Rekruttere Mobile Udviklere i Danmark

Staff Augmentation har bygget stærke forbindelser med certificerede mobile udviklere i Danmark. Langt de fleste kandidater har alle afsluttet BS / MS i Computer Science. For at holde sig ajour med de nyeste teknologier bliver de bedt om at afslutte igangværende studier inden for deres respektive fagområder. Vores tjenester omfatter Android, Ionic, iOS Swift, Java, React Native, Unity and Xamarin udviklere.

Om Mobil udvikling

Rekruttere Javascript Udviklere i Danmark

Staff Augmentation har opbygget stærke forbindelser med certificerede javascript-udviklere i Danmark. Langt de fleste kandidater har alle afsluttet BS / MS i Computer Science. For at holde sig ajour med de nyeste teknologier bliver de bedt om at afslutte igangværende studier inden for deres respektive fagområder. Vores tjenester omfatter Angular JS, Aurelia, Backbone JS, Ionic, Electron, Ember JS, Meteor, Node JS, React, React Native, Typescript and Vue JS Udviklere.

Om Javascript udvikling

Rekruttere CMS & eCommerce Udviklere i Danmark

Staff Augmentation har opbygget stærke forbindelser med certificerede CMS & eCommerce udviklere i Danmark. Langt de fleste kandidater har alle afsluttet BS / MS i Computer Science. For at holde sig ajour med de nyeste teknologier bliver de bedt om at afslutte igangværende studier inden for deres respektive fagområder. Vores tjenester omfatter BigCommerce, Concrete5, Drupal, Expression Engine, Joomla, Magento, Open Cart, Presta Shop, Shopify, Typo3, WooCommerce and Wordpress Udviklere.

Om CMS & eCommerce

Rekruttere Backend Udviklere i Danmark

Staff Augmentation har opbygget stærke forbindelser med certificerede backend udviklere i Danmark. Langt de fleste kandidater har alle afsluttet BS / MS i Computer Science. For at holde sig ajour med de nyeste teknologier bliver de bedt om at afslutte igangværende studier inden for deres respektive fagområder. Vores tjenester omfatter ASP.Net, C#, Erlang, Java, PHP, Python and Ruby on Rails Udviklere.

Om Backend udvikling

Værdiforslag

Hvorfor vælge Staff Augmentation som din rekrutteringspartner i Danmark ?

Vi hjælper dig med at rekruttere IT-talenter og udviklere i Danmark

Nå Lokal Talent

Få direkte adgang til IT talent pool i Danmark.

Spare tid

Delegate sourcing af Danish IT kandidater til Staff Augmentation

Spare penge

Reducer væsentligt dine rekrutteringsomkostninger i Danmark.

Vi har adgang til tusindvis af udviklere i Danmark.

Support

Vi hjælper dig med at etablere relationer i Danmark og brug medarbejderretentionsteknikker for at sikre holdlojalitet.

Strenge Ansættelse

Vores ansættelsesproces er streng. Vi gør omfattende test for kun at holde det bedste.